Modalizy winnaar van de Link2Fleet Fleet Innovation Award 2017

20/10/2017

Als genomineerde in de categorie “Fleet Innovation 2017” van de Link2Fleet Awards is Modalizy er in geslaagd om donderdagavond de trofee mee naar huis te nemen. We zijn uitermate trots op deze mooie beloning, die ons ertoe aanzet om verder te gaan in de innovatie ter ondersteuning van een multimodale mobiliteit.

De 2017 editie van de Link2Fleet Awards ging door in het voormalig Diamond Boart gebouw, de Wild Gallery te Vorst. Elk jaar organiseert Link2Fleet dit evenement dat innoverende projecten van ondernemingen op vlak van fleet management en het verbeteren van mobiliteit in bedrijven in de schijnwerpers zet. De categorie "Fleet Innovation 2017" richt zich vooral op bedrijven die de mobiliteit van hun werknemers op een doeltreffende manier willen optimaliseren.

Het gehele Modalizy-team is gericht op een nieuwe, innovatieve en comfortabele mobiliteit voor iedereen, die het leven van bedrijven en hun medewerkers vergemakkelijkt, door  eenvoudigheid, diversiteit en flexibiliteit  te combineren. Wij mikken op een nieuwe en gedeelde mobiliteit voor het welzijn van gebruikers en bedrijven die kiezen voor een maatschappelijke, moderne en duurzame aanpak.

Het harde werk van het Modalizy-team heeft vruchten afgeworpen en het is dit teamwerk dat wordt erkend en beloond. Dus, namens Modalizy, willen we iedereen feliciteren en bedanken die, van ver of dichtbij, heeft bijgedragen tot het succes van dit fantastisch project. Dank u !