Best Start Up Award op het #WeAreMobility salon

22/01/2018

Modalizy wint de eerste prijs van de Best Start Up Awards 2018 op het #WeAreMobility salon, georganiseerd door Febiac.

Amper één jaar is Modalizy op de markt en toch heeft het al twee prijzen gewonnen. Na de Link2Fleet Innovation Award in oktober 2017 behaalde Modalizy nu ook de eerste prijs van de Best Start Up Awards 2018, uitgereikt door Febiac op het #WeAreMobility salon.

Van 18 tot 21 januari 2018 vond, naast het Autosalon, het #WeAreMobility salon plaats op Brussels Expo. Tijdens het salon stelde Modalizy er zijn multimodale mobiliteitsoplossing voor aan professionelen en het brede publiek. In de marge van dit nieuwe salon organiseerde Febiac ook een “CrowdRewarding” actie, gekoppeld aan de verkiezing van de beste start up van 2018.

Na een evaluatie van de verschillende projecten en een debat tussen de juryleden bestaande uit mobiliteitsexperten1, heeft Modalizy de eer gehad de eerste prijs, de Best Start Up Award 2018, te winnen. Die prijs kregen we uit handen van vicepremier Alexander De Croo, Vlaams minister van Financiën, Begroting en Energie Bart Tommelein, Voorzitter van Febiac Philippe Dehennin en Afgevaardigd Bestuurder van Febiac Luc Bontemps. Aan de award is ook een prijs gekoppeld: een cheque van 35.000 euro die Modalizy zal gebruiken om verder te investeren in de ontwikkeling van een MaaS-platform (Mobility as a Service) én het verder uitrollen van een complete oplossing voor het beheren van mobiliteitsbudgetten.

Deze prijs is een grote aanmoediging voor het Modalizy-team: het motiveert ons om met dit veelbelovende project nog een stap verder te gaan en nauwer samen te werken met alle mobiliteitsactoren in België.

Wij willen iedereen bedanken die in ons project gelooft en die onze Crowdrewarding-actie heeft gesteund: op de eerste plaats onze klanten, al onze mobiliteitspartners waarmee we ondertussen samenwerken en natuurlijk onze bestuurders. Nogmaals bedankt!

Op de blog: Ook het harde werk van de leden van Febiac willen wij even accentueren, met in het bijzonder dat van onze contacten Cindy Legros en Didier Renders, die van deze eerste editie een groot succes hebben gemaakt! Proficiat aan alle aanwezige start-ups en andere winnaars van de wedstrijd, namelijk: Kowo, Pikkup, Hytchers, BePark en Freeedrive!

 

1 Miel Horsten (CEO ALD Automotive), David Favest (Marketing Director MIVB), Michaël Xhonneux (Sales & Marketing Director Europcar), Chris Van Roey (CEO UBA), Philippe Dehennin (Voorzitter Febiac), Carl Veys (Voorzitter Traxio), Jasper Goyvaerts (Organisator Mobility of the Future) en gastexpert Augustin Van Rijckevorsel (CEO en stichter van Barefoot Startup Studio).